De kracht van vrouwelijk leiderschap

 

Hét congres over persoonlijk leiderschap voor ambitieuze en talentvolle vrouwen, die zich verder willen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Ontwikkel jouw masculiene kwaliteiten, waaronder daadkracht, resultaatgerichtheid en zelfverzekerdheid én versterk jouw vrouwelijke kwaliteiten. 

Over de competenties van vrouwelijk leiderschap en de verschillen tussen vrouwen en mannen en de balans tussen kracht, macht en kwetsbaarheid. Ontdek de geheimen van vrouwelijk leiderschap en geef jouw vrouwelijk leiderschap een boost.

Een mooie dag in de Burgers' Zoo te Arnhem. Nieuw dit jaar: ook digitale tickets beschikbaar! 

 
Jitske Kramer -  Over de kracht van de vrouw; maak de Lilith in jezelf los!
Elisa de Groot - Meer impact en inzicht in de ongeschreven regels  
Merel van Vroonhoven - Definitie van succes, wie bepaalt dat? 
Vréneli Stadelmaier - Een succesvolle vrouw is een vrouw met zelfvertrouwen
Mindy Howard - Take off! Train als een astronaut  
Mireille Ollivieira - De valkuil van emancipatie 

 

 

Collegereeks Excelleren in Vrouwelijk Leiderschap

Neem ook deel aan de Collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap i.s.m. Nyenrode Business Universiteit voor nog meer verdieping. Met start op 7 september (nog 1 plek) of 2 november. Beoordeeld met een 8,4!

Stratego® voor vrouwen

Als deelnemer ontvang je, na afloop van het congres, gratis het boek Stratego voor vrouwen van Elisa de Groot en Monic Bührs.

Voor ambitieuze dames die zicht willen krijgen op ‘de regels van het spel’ binnen organisaties en die willen leren hoe ze het spel strategisch mee kunnen spelen, zonder dat hun vrouw-zijn daarbij in het geding komt.

 

tips om zo productief mogelijk thuis
 tips om zo productief mogelijk thuis